22 Mart 2013 Cuma

Adobe Dreamweaver ile Kod Yazmadan Site Yapma



Arkadaşlar kod yazmak için aslında ayrıca bir programa ihtiyaç yoktur notepad ile de yazılabilir ancak programların kodlarınızdaki hataları gösterme kendi içerisinde kod barındırma gibi özelliklerinden dolayı tercih ediliyor. Dreamweaverda hem kodlama hemde görsel tasarlama bölümü mevcut hatta ekranı ikiye bölerek birinde olan kodları diğerinde ise yaptığınız tasarımı gösteriyor.

DERS 1

DERS 2

10 yorum:

  1. Teşşekürler..
    HD Video bulmaya çalışıyordum hep :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben reklam departmanında çalışıyorum dreamweaver kullanarak web sitesi yapmak hakkında eğitimim var. Müşterim benden basit bir web sitesi istedi bende hazırladım yalnız bunları yayınlanması hakkında bilgi sahibi değilim ne yapmam gerekli elimde olan bütün sayfaları nereye yüklemeliyim ?

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca Wordpress ile işlem sağlayacaksanız eğer kendi açtığımız www.wpresshost.com sitesinden yıllık 25TL gibi bir fiyata hosting sağlayıp Wordpress altyapısından faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. sonradan siteye içerik yükleyeceğimiz zaman nasıl olacak o zaman kod yazmak gerekirmi??

    YanıtlaSil
  5. sonradan yüklemek için yine oluşturduğunuz sayfalardan değiştirmeniz gerekiyor. Yada veritabanı oluşturarak bu sıkıntıdan kolayca kurtulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. veritabanını nasıl oluşturacağız kısaca bahsedersen sevinirim teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. phpmyadminden yapacağınız siteye göre tablolar oluşturuyorsunuz, daha sonra bağlantı oluşturup verilerinizi siteye çağırıyorsunuz, kısa süre sonra muse ile tasarlayıp php ile veritabanı bağlantısını birlikte anlatacağım oradan ayrıntılı bir şekilde öğrenebileceksiniz.

    YanıtlaSil
  8. bana dreamwer dinamik site yapacak biri var mı çok açil parrayla?

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer soru sorduysanız en kısa zamanda cevap verilecektir.