31 Aralık 2012 Pazartesi

Fireworks ile Web Sitesi Yapımı

Fireworks ile web tasarlamak bir çok programa göre çok kolaydır. Başlangıç olarak iyi seçim olacağını düşünüyorum çünkü CSS gibi karmaşık gözüken aslında öğrendiğinizde basit olan yapıya hiç karışmadan sadece aklınızda düşündüğünüz şeyleri kağıda dökmeniz yeterli olacaktır.
En iyi şekilde anlatılmış videoları sizlerle paylaşacağım ilk etapta bu videolar sizin başlangıç seviyenizi oldukça yükseltecektir.

7 yorum:

  1. çok güzel bir anlatım olmuş en azından neyle başlayacağımı öğrendim bir kaç örnek daha olursa daha iyi öğrenirim. Devamını bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. tasarım olarak bir şey katmadı belki bana ama nasıl yapılacağını gayet iyi anladım. Güncel tasarım dersleri de eklerseniz çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin hocam
    bu siteyi oluşturduktan sonra f12 basıp görüntülediğimiz zaman sayfa neden kenarlardan boşluk bırakıyor ben ortaladığım zaman dreamweaverda yukardaki boşluğu bir türlü silemedim nasıl yapılıcağını anlatabilimsiniz ?

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle deneme şansım yok su an ama keNar boşlukları icin kaydettiğiniz dosyayı açın notepad veya dreamweaver ile body tagı içerisine topmargin='0' leftmargin='0' yapın yani body leftmargin='0' topmargin='0' > yapın duzelecektir. Eğer olmazsa haber verin css gibi diğer yöntemleri de eklerim

    YanıtlaSil
  5. ben html and images olarak oluşturdum ama dediğiniz değerler yok.. yalnız şunu farkettim css olarak oluşturduğumda üstten boşluk kalmıyor sıfırlanıyor ama bu sefer "slice" lar çalışmıyor bir hata veriyor hotspot diye çözemedim bir türlü.. css olarak oluşturabiliyorsak bir yöntemi olmalıki onu koymuşlar müsait bir zamanınızda yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi çalışmalar saolun video için

    YanıtlaSil
  6. tamam zaten bu dediğimi yani html yi notepad ile açın içeride < body > tagı var içerisine yukarıda dediğimi ekleyin < body leftmargin='0' topmargin='0' > bu şekilde olsun. Yakında css ile ilgili fireworks videosuda eklerim sizin için.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler ilginiz için

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer soru sorduysanız en kısa zamanda cevap verilecektir.