2 Ocak 2013 Çarşamba

Android ile Web Sitesi Yapımı

Web sitesi hazırlama aslında basit html kodları ile oluşturulan bir sistemdir. Dolayısıyla bir not defteri ile yapılabilecek bir sistemdir aslında. Fakat çok ileri düzey css bilginiz yok ise sadece kodlarla güzel ve güncel tasarımlar oluşturamazsınız. Ancak öncelikle html ile sitenizin iskeletini oluşturursanız daha sonra css ile sitenizi düzenleyerek güzel bir tasarım halini almasını sağlayabilirsiniz.

Buradan çıkaracağınız sonuç elbette android işletim sistemli telefonunuza sadece not defteri benzeri bir program yükleyerek site yapmanız değil, daha gelişmiş size yardımcı olabilecek kodlamayı renklendirecek veya ftp ile serverınıza veya sitenize bağlanarak aktaracak yani kolaylık sağlayacak bir program olmalı. Araştırdık, denedik ve sizlere sunacağım tek program bulunuyor, diğerleri ücretli ve kasıyor.

Programımız Codeanywhere. Bu program üye olmadan kullanıma hazır hale gelmiyor fakat bunu kötü bir özellik olarak düşünmeyin çünkü üyeliğinizle istediğiniz heryerden ulaşmak mümkün oluyor ve kayıtlı kalıyor.
Programdan bir kaç görüntü;


Buyrun playstore'dan indirin.

0 comments:

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer soru sorduysanız en kısa zamanda cevap verilecektir.