28 Mart 2019 Perşembe

Kodsuz İnternet sitesi açmanın 3 en iyi yolu

İnternet sitesi kurmak sandığınız kadar zor olmayabilir bunun için hazır bir çok sistem mevcut. Bunlardan ilki de blogger ile bir blog sayfası açmak.
1. Blogger: Bu yapı çok uzun bir süredir mevcut ve
Geliştiricisi Google Dolayısıyla Google aramalarında da önce çıkıyorsunuz Bu sitelerin zorla kazandığı veya reklamları öne çıkmak için çok fazla para harcadığı bir özellik aslında Hatta en önemli özellik bu özellik sayesinde çok fazla bir çaba harcamadan sitenize ziyaretçi kazandırabilirsiniz.
2. Wordpress: Lord Palace şu anda internette kullanılan sitelerin altyapısının yüzde yetmişini kapsadığı düşünülüyor bu çok büyük bir rakam gerçekten çok detaylı ve güzel Siteler yapabiliyor wordpress'e kullanırken kendi hostingini de almanız gerekir ancak Blogger gibi wordpress.com Sitesi üzerinden sadece domaininize alarak hiç uğraşmadan herhangi bir tema Ücretsiz tema seçerek sitenize hazırlayabilirsiniz dakikalar içerisinde isterseniz wordpress'in detaylı eklenti listesinden istediğiniz özellikleri seçerek yararlanabilirsiniz ancak detaylar uzmanlık gerektiriyor
3. Ghost: bu yapıda aslında 1 blog sistemi ancak istediğiniz gibi tema satın alarak veya ücretsiz temaları kullanarak çok kısa sürede sitenizi yapabilirsiniz bunun da aynı Wordpress şeklinde kendi sitesi üzerinden ücretli seçeneği veya açık kaynak kodunun yer aldığı yapıyı sunucunuza kurarak kullanabilirsiniz Üstelik çok hızlı ve Google aramalarında önde çıkmamızı sağlayacak bir sisteme sahip.

0 comments:

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer soru sorduysanız en kısa zamanda cevap verilecektir.